L Entreprenad AB

Västerbottens län

Information

556725-7695 är organisationsnummer för bolaget L Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nordmaling som är den kommunen som L Entreprenad AB finns i.

L Entreprenad AB har varit registrerat sedan 2007-03-09 och det finns flera bolag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för L Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-14.

L Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nordmaling som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för L Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Leif Lennart -Lindqvist, Kurt Lennart -Lundberg, Lars Peter

Vill ni komma i kontakt med L Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6262062 eller genom brev på följande adress:
Smedsv. 13, 914 92, Lögdeå

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och maskinentreprenad samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med L Entreprenad AB och det är Lindqvist, Kurt Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Leif Lennart som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Lars Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Semb, Jessica Maria som är född 1972 och har titeln Revisor, Wänman, John Curt-Åke som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Umeå AB som är född och har titeln Revisor